Vihdoin koittaa tammikuun 4., jolloin kauan odotettu projektimatka Kambodzaan alkaa! Edessä on pitkä lento Bangokin kautta Siem Reapiin, joka on matkamme ensimmäinen etappi. Siellä odottaa Sunrise orpokodin lisäksi Angkor Watin rauniot. Niistä lisää paikan päällä!

Lähtöä ennen olemme harjoitelleet n. puolen tunnin mittaisen suomalaista kansanmusiikkia sisältävän ohjelmiston. Pääosassa on laulu, säestyssoittimina on kitara, 5-kielinen kantele  ja nokkahuilu, ehkä myös melodika ja munniharput. Nämä soittimet siksi, että ne mahtuvat mukaan ja kitaran ja  kanteleen olemme saaneet lahjoituksina ja jätämme ne paikan päälle orpokoteihin. Rinkkoihin on pakattu myös monia muita lahjoituksena saamiamme tavaroita, kiitos niistä kaikille lahjoittajille! Mukana on ainakin leluja, vaatteita, kitaran ja kanteleen kieliä, rumpukapuloita ja 4 läppäriä. 

Tätä blogia tullaan pitämään matkan ajan vuorotellen matkassa olevien kesken. Toivottavasti kaikki kotijoukot saavat tästä iloa ja samalla tietoa matkastamme. Hyvin se menee!