Viime lauantaina 14.1 saavuimme Kampotiin minibussilla. Jostain syysta taalla on tapana ankea bussi niin tayteen etta jonkun on aina istuttava tukalasti kahden penkin valissa.. Kyla/kaupunki  nayttaa olleen joskus kukoistuksessaan mutta nyt suurin osa rakennuksista nayttaa silta etta taalla olisi ollut sota ja sehan taalla onkin ollut. Siita voi lukea lisaa tasta linkista.

http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Kampot

Eilen vierailimme pippurifarmilla, jossa opin, etta valkoinen pippuri on samaa pippuria kuin musta, mutta vain kuorittu. Farmin jalkeen suuntasimme venematkalle, jossa opas kertoi ekologisesta tavasta kalastaa Kampotissa. Pysahdyimme uimaan auringonlaskuun, josta kuvia naette myohemmin.. Tullessamme veneella takaisin pain, tuli osalle porukasta kova vessahata, ja pysahdyimme paikalliseen huoltoasemaan, joka todellisuudessa oli puinen mokki meren paalla, ja vessaan asteltiin kirjaimellisesti yhden lankun varassa. Kokemus sinansa.

Tanaan heratimme Villen laulamalla hanelle synttarionnittelut. Minun loppupaiva onkin ollut hieman erilainen kuin yleensa. Aamulla kun muut olivat lahdossa paikalliseen musiikkikouluun, huomasin etta maha toimii vahan liiankin hyvin ja olenkin keskittynyt tanaan veden juomiseen, suolan syomiseen ja katsomaan pienta liskoa meidan huoneen katossa. Tallasta taalla, eli kaikki hyvin.

Linda